Kérdése van? Hívjon minket! +36703773122

Kemenceépítő kaolinos agyaghabarcs KAH 20 kg/zsák
Kemenceépítő kaolinos agyaghabarcs KAH 20 kg/zsák
3 500 Ft

Kemenceépítő kaolinos agyaghabarcs KAH 20 kg/zsák

Kemenceépítő kaolinos agyaghabarcs KAH 20 kg/zsák
Kemenceépítő kaolinos agyaghabarcs KAH 20 kg/zsák
Fedezd fel a kemenceépítés új szupersztárját: a KAOLINOS KEMENCEÉPÍTŐ AGYAGHABARCSOT!
3 500 Ft
Részletek

Képzeld el, hogy a kemenceépítés nemcsak egyszerű, de élvezetes is lehet!

A KAOLINOS KEMENCE ÉPÍTŐ AGYAGHABARCS kAH 20 KG/ZSÁK a tökéletes megoldás mindazok számára, akik könnyedén szeretnék létrehozni saját kemencéjüket.

Tökéletes arányú termék, amely elronthatatlan!

Ez az agyaghabarcs gondosan megtervezett összetételével biztosítja a tökéletes arányokat. Négyféle agyag és kétféle finomított homok keverékéből készült, és kaolinnal megerősítve kínál kiváló minőséget. Az eredmény? Egy krémes állagú habarcs, amelyet csak vízzel kell sűrű tejfölös állagtúvá elkeverni, és máris kezdődhet a munka! Tehát csak keverd össze, és élvezd a kényelmet! És ez ilyen egyszerű!

Az egyszerű kezelés mesterműve

A KAOLINOS KEMENCEéPÍTŐ AGYAGHABARCS használata annyira egyszerű, hogy bárki könnyedén megépítheti vele álmai kemencéjét, anélkül, hogy az anyagok keverési arányán kellene törnie a fejét.

A készítmény pormentes és nedves felületen alkalmazandó. Amennyiben gyorsabb száradásra van szükséged, vízüveget is adhatsz hozzá, amely vegyi kötést ad és felgyorsítja a megszilárdulást (viszont minimálisan, de rontja a hőállóságot).

Ellenálló és megbízható megoldás

Ez az agyaghabarcs nemcsak könnyen kezelhető, hanem rendkívül ellenálló is a magas hőmérséklettel és tűzzel szemben. Kaolin tartalma miatt rendkívül jól tapad  és száradás után szilárdan összetartja építményt. A végeredmény nem repedezik, így hosszantartó és megbízható megoldást nyújt bármilyen tűztér építéséhez. Az 1-5 mm-es rétegvastagságban alkalmazható habarcs végleges kötése hő hatására alakul ki, garantálva a tartósságot és a kemenc hosszútávú minőségét.

Elérhető kiszerelések minden igényhez

A termék nemcsak nagy, 20 kg-os zsákos kiszerelésben érhető el, hanem 3 és 5 kg-os vödrös változatban is, így nem csak építésre, hanem javítási munkára is tökéletes választás.

Válaszd a KAOLINOS KEMENCE ÉPÍTŐ AGYAGHABARCSOT, és élvezd a kemenceépítés kényelmét és egyszerűségét! Az eredmény nem marad el – tökéletes arányok, elronthatatlan minőség, és könnyű kezelhetősg vár rád. Próbáld ki, és tapasztald meg a különbséget!

Adatok
Brand
Kalyhasok.hu
Cikkszám
K201
Tömeg
19 kg/db