FaBrikett - Kérdése van? Hívjon minket! +36703773122

Hőálló beton 25 k/zsák
Hőálló beton 25 k/zsák
13 800 Ft

Hőálló beton 25 k/zsák

A C 30 habarcs samott téglák falazásához használatos. A C 30 jelű kerámiai kötésű habarcs 1200 °C-ig történő felhasználásra alkalmas.
13 800 Ft
Részletek
Amennyiben kültéren használjuk az előírt keverési vízmennyiség 30 %-át vízüveggel ajánlatos kiváltani a kötésszilárdság növelése céljából (tűzrakóhelyek kerti grillek építés).

Alkalmazási terület:
Teljes cserépkályha összeállítása (köpenyfal és belső szerkezet) légrés nélküli építési módban
Belső szerkezet öszzeállítása légréses építési módban
Felhasználás:
Az C30 kályhás habarcsot soványítani kell. Soványítóanyagként samottgríz ajánlott, de pl. kvarchomokot is használhatunk. A soványító anyag mennyisége kb. 40 súly% legyen. A soványító anyag hiánya, ill. túl kicsi mennyiség alkalmazása megnehezíti a bedolgozást, ill. fokozza a repedési hajlamot. A habarcsot ivóvízzel keverjük össze. A habarcs konzisztenciája az alap szívóképességétől függ. A bedolgozási hőmérséklet legalább +5 °C legyen. A meleg víz a bedolgozási tulajdonságokat és a habarcs feltáródását befolyásolja. Az elkészült habarcskeveréket a bedolgozás előtt kb. 1 óra hosszat pihentetni kell a finom részecskék jobb feltáródása miatt. A téglák, ill. kályhacsempék előnedvesítése szükséges a bedolgozáshoz. Általában véve ne lépjük túl a 4 mm-es fugavastagságot (a soványító anyag mennyiségétől függően). Az C30 kályhás habarcs nem tartalmaz hidraulikus kötésű adalékokat. A vegyi kötést folyékony vízüveg hozzáadásával (30 súly%-ig) érhetjük el.
Anyagszükséglet: kb. 1,23 t/m3 = kb. 2,5 kg 1 m2-hez, ill. 25 kg 200 N2-höz, fektetve bedolgozva, 2 mm-es fugával.
Adatok
Cikkszám
K053
Tömeg
25 kg/db