Kérdése van? Hívjon minket! +36703773122

Blog

Kaolinos tűztér építő agyaghabarcs

Kaolinos tűztér építő agyaghabarcs

Fedezd fel a kemenceépítés új szupersztárját: a KAOLINOS TŰZTÉR ÉPÍTŐ AGYAGHABARCSOT!

Képzeld el, hogy a kemence- és kályhaépítés nemcsak egyszerű, de élvezetes is lehet!

A KAOLINOS TŰZTÉR ÉPÍTŐ AGYAGHABARCS AH 20 KG/ZSÁK a tökéletes megoldás mindazok számára, akik könnyedén szeretnék létrehozni saját tűzterüket.

Tökéletes arányú termék, amely elronthatatlan!

Ez az agyaghabarcs gondosan megtervezett összetételével biztosítja a tökéletes arányokat. Négyféle agyag és kétféle finomított homok keverékéből készült, és kaolinnal megerősítve kínál kiváló minőséget. Az eredmény? Egy krémes állagú habarcs, amelyet csak vízzel kell sűrű tejfölös állagtúvá elkeverni, és máris kezdődhet a munka! Csak keverd össze, és élvezd a kényelmet!

Az egyszerű kezelés mesterműve

A KAOLINOS TŰZTÉR ÉPÍTŐ AGYAGHABARCS használata annyira egyszerű, hogy bárki könnyedén megépítheti vele álmai kemencéjét, anélkül, hogy az anyagok keverési arányán kellene törnie a fejét.

A készítmény pormentes és nedves felületen alkalmazandó. Amennyiben gyorsabb száradásra van szükséged, vízüveget is adhatsz hozzá, amely vegyi kötést ad és felgyorsítja a megszilárdulást (viszont rontja a hőállóságot).

Ellenálló és megbízható megoldás

Ez az agyaghabarcs nemcsak könnyen kezelhető, hanem rendkívül ellenálló is a magas hőmérséklettel és tűzzel szemben. Nem repedezik, így hosszantartó és megbízható megoldást nyújt bármilyen tűztér építéséhez. Az 1-5 mm-es rétegvastagságban alkalmazható habarcs végleges kötése hő hatására alakul ki, garantálva a tartósságot és a kemence és kályha hosszútávú minőségét.

Elérhető kiszerelések minden igényhez

A termék nemcsak nagy, 20 kg-os zsákos kiszerelésben érhető el, hanem 3 és 5 kg-os vödrös változatban is, így nem csak építésre, hanem javítási munkára is tökéletes választás.

Válaszd a KAOLINOS TŰZTÉR ÉPÍTŐ AGYAGHABARCSOT, és élvezd a kemenceépítés kényelmét és egyszerűségét! Az eredmény nem marad el – tökéletes arányok, elronthatatlan minőség, és könnyű kezelhetősg vár rád. Próbáld ki, és tapasztald meg a különbséget!